Tannlege i Gdansk - fly direkte fra Vigra!

(Sponset innlegg)

(Foto: En lykkelig pasient fikk nytt smil hos Miladent Tannklinikk)

Har du noen gang vurdert å få utført tannbehandling i utlandet? Aaleby.no har sendt en person til Gdansk i Polen for å få ordnet tennene sine. Resultatet ble fantastisk! Og vet du hva det beste er? Det er billig!

Mange vegrer seg gjerne for å gå til tannlegen fordi det er dyrt, og for å få utført tannbehandling kan man ende opp med et stort innhugg i måneds-budsjettet. Andre har rett og slett tannlegeskrekk, og får grimaser i ansiktet bare av tanken på å ha noen som borer i tennene sine. Men fortvil ikke, det finnes håp! Å dra til tannlege i utlandet blir stadig mer populært for nordmenn, rett og slett fordi det er flerfoldige tusen kroner å spare på å dra utenlands. Carl-Fredrik fra Aaleby.no har vært så heldig at han har fått delta på et prosjekt i regi av et norsk firma kalt Euromed. Euromed fungerer som et bindeledd mellom deg som kunde og tannklinikken i Gdansk, som heter Miladent.

Dette er hva Carl-Fredrik har skrevet om opplevelsen:

Jeg hadde over lengre tid vært misfornøyd med hvordan fortennene mine så ut, og etter en liten søkerunde på nettet fant jeg ut om det norske firmaet Euromed. Jeg kontaktet dem, og ble positivt overrasket over hvor raskt jeg fikk svar, og hvor serviceinnstilt de var. Det tok ikke lange tiden før alt var klappet og klart, og dato for behandling var fastsatt. Ettersom jeg må innrømme at jeg ikke er hoppende glad i å dra til tannlegen var det et par uker hvor jeg gruet meg litt til å reise, men alt det forsvant når jeg gikk av flyet og ble møtt av en hyggelig mann med et skilt det stod Euromed på. Han kjørte meg til hotellet, og avtalte tidspunkt for avhenting dagen etterpå. Dagen etterpå kom han presis som avtalt, og kjørte meg til tannklinikken. Der ble jeg møtt av noen fantastisk hyggelige og profesjonelle ansatte, som tok vare på meg som en konge.

Jeg ble straks eskortert til tannlegestolen, og ettersom jeg sa at jeg gruet meg litt, valgte de å gi meg lystgass før behandlingen. Når lystgassen begynte å virke, kjente jeg at jeg bekymret meg mindre for inngrepet, og det gjorde godt å slippe å grue seg. Den første dagen jeg var hos klinikken sjekket de tennene mine grundig, fant ut hva de måtte gjøre, og klargjorde tennene for videre behandling. Jeg valgte å få satt på 4 porselen-skallfasetter, blant annet fordi fortennene mine var skeive, og jeg hadde et par hakk i tennene. Dette var noe jeg var veldig misfornøyd med. Jeg var hos Miladent Tannklinikk totalt 3 dager, og brukte ca. 1-2 timer per dag. På denne korte tiden fikset de tennene mine til å bli i hva jeg synes er perfekt stand, og jeg har aldri vært mer fornøyd med smilet mitt.

Under kan du se "før og etter"-bilder av smilet mitt:

Dersom du er misfornøyd med smilet ditt og har lyst å få fikset på noe, anbefaler jeg på det sterkeste å kontakte Euromed i dag! Du sparer mange tusen kroner på å få utført tannbehandling i utlandet, kontra Norge!

Under oppholdet mitt i Gdansk dokumenterte vi hele tannreisen min på video.

Her kan du se resultatet av tre dager med filming:


For å komme seg fra Ålesund til Gdansk, kan man fly direkte fra Ålesund Lufthavn Vigra med flyselskapet Wizzair. Velger man de riktige datoene kan man få flybilletter helt ned i under 200 kroner tur/retur (ja, du leste riktig). Det må da være musikk i ørene til enhver sunnmøring!


Har du vurdert å få utført tannbehandling i utlandet? Fortell oss i kommentarfeltet!