Starter plakatlag

Dyrebeskyttelsen Avdeling Møre og Romsdal starter nå DBMR Plakatlag. Målet er å nå ut til flere, og vekke engasjement utenfor internettets rekkevidde. De som melder seg på, vil motta en plakat via e-post ca. én gang i måneden, som de deretter kan skrive ut og henge opp i sitt lokalområde.

Følg denne lenken for å melde deg på plakatlaget:
http://goo.gl/forms/goiOpPII4F.

«Vi håper dette vil føre til at flere dyrevenner blir involvert i organisasjonens arbeid for å hjelpe dyrene i fylket, og at flere katter blir adopert. Det vil lette på presset for de som er aktive nå, og sammen vil vi kunne hjelpe flere dyr!»

Dyrebeskyttelsen er en veldedig organisasjon som ikke har noen ansatte, og alle i organisasjonen jobber på frivillig basis. Avdelingen i Møre og Romsdal har heller ikke noen form for kontorer eller dyrepensjonat, og er helt avhengig av privatpersoner som stiller opp som fosterhjem. De åpner hjemmene sine for dyr som trenger det, fram til de blir adoptert.

Da det ble etterlyst flere midlertidige fosterhjem på Facebook, ble innlegget sett av over 15 000 personer! Det nytter altså å dele, enten det er på internett, eller i sin lokale dagligvarebutikk.

Tags: