Rundtur til Devold – del 3


Tekst og foto: Lizbeth Osnes

Etter å ha besøkt Bergans of Norway, kan du gå videre igjennom bygget og inn til det neste. Her finner du en rekke butikker og kjente varemerker, i denne artikkelen vil få en kjapp oversikt over flere av disse.

Les gjerne også:
Rundtur til Devold – del 1 (link)
Rundtur til Devold – del 2 (link)


Le Creuset:

Le Creuset tilbyr kjøkkenutstyr i høy kvalitet. Det første som møter deg er iøynefallende friske, glade og lekre farger som passer til enhver stil.

4HIM mens fashion:

4HIM er en outletbutikk med herremoter. Her finner du moteriktig badetøy, treningsdresser og ytterklær som følger sesongene. Her finner du klær fra store motehus som Armani, Diesel, Calvin Klein, Es Collection, Geographical Norway med mer.

Prinsessa og Frosken:

En nydelig butikk med fokus på de minste. Her finner du klær, leker og interiør for de små. Butikkene og produktene gir et luksuriøst preg, og kan by på blant annet merker som Djeco, JaBaDaBaDo, Hape, Sebra, Smallstuff og Wheely Bug innen leker og interiør. Butikken har også flotte klesmerker som blant annet Aya Naya, Racoon, Frankie & Liberty, Ollie & Scott, med flere.

Helly Hansen:

Helly Hansen er et internasjonalt tekstilindustriselskap. Selskapet produserer tekstiler og spesialutstyr for sport, fritid og arbeid på havet og i fjellet.

Devold:

I 150 år har Devold hatt ett mål; å levere klær av høy kvalitet, og som er funksjonelle og har et tiltalende design. I fabrikkutsalget hos Devoldfabrikken finner du alle modeller som Devold produserer, til sterkt reduserte priser.

Moods of Norway:

Den rosa traktoren ved lekestativene er ikke bare for å fryde besøkende barn – hos Devold finner du også Moods of Norway. «Vårt viktigste mål er å lage «Happy clothes for happy peple» til hele verden ved å blande vårt norske opphav med en internasjonal livsstil – noe som blir et herlig univers med kontraster og moro» forteller Moods of Norways hjemmeside.